Agenda downloaden

Het is altijd handig om het lessenrooster te kunnen raadplegen op PC, PDA, GSM of andere media. We raden je aan om dit te doen via de synchronisatie maar als dat niet lukt kan je altijd de kalender downloaden in .ics formaat. Dit kun je vervolgens importeren in Outlook of Google kalender.

Onderaan deze pagina wordt uitgelegd hoe u tewerk moet gaan om de agenda te importeren in Outlook en in Google Calendar.

 AGENDA DOWNLOADEN 

Inloggen met:
Username: public
Password: public

Trainingen Toernooien Clubevenementen

Importeren naar Google Calendar

Google heeft een heel handige agenda waarmee u op iedere computer met internettoegang uw agenda kunt raadplegen. Om het gedownloadde bestand te importeren in deze agenda hoeft u enkel te gaan naar 'Andere agenda's' klikken op het pijltje en kiezen voor 'Agenda importeren'. Klik op bladeren, selecteer het bestand en klik ten slotte op 'importeren'. Eventueel kan u nog een agenda selecteren indien u meerdere heeft.

Importeren naar Outlook

Outlook is een deel van het pakket Office van Microsoft. Het kan onder andere gebruikt worden voor e-mails te ontvangen en een agenda bij te houden. Vanaf Outlook kunnen de meeste mobiele apparaten met agenda functie (GSM, PDA, ...) gesynchroniseerd worden. Om de schermkalender te importeren moet u Outlook openen en dan gaan naar 'Bestand', 'Openen', 'Importeren', kies vervolgens voor 'Een iCalendar of vCalendar bestand importeren', selecteer het gedownloadde bestand en kies vervolgens de doelagenda. Tot slot moet u nog klikken op 'Voltooien' en u kunt de schermkalender raadplegen in Outlook.